Би – курунга

Категория:

Описание на продукта:

B-kurunga 90_600x600

Би – курунга

B-Kurunga (21540)

Форма на отпускане: 90 таблетки
Срок на годност: 08.2021
Симбиотичен комплекс от пробиотици с природен произход и цинк за подобряване на чревната микрофлора, която отговаря за:
– комфортно храносмилане
– силен имунитет
– профилактика на алергии
– здравето на кожата
Би-Курунга съдържа пробиотични култури (лактобактерии), аналогични на тези, които се съдържат в напитката „курунга“. Това е много известна от древни времена със своите лечебни свойства традиционна напитка за страните в Централна и Северна Азия. Нейната редовна консумация е поддържала здравето на храносмилателната система и е укрепвала защитните сили на организма в условията на еднообразно хранене и номадски живот. Природният произход на основните пробиотици в курунгата – Lactobacillius acidophilus и Lactobacillius delbruecki subsp bulgaricus определя тяхното оптимално съотношение в продукта за възможно най-благоприятно въздействие върху чревната микрофлора.
За да се усили положителното влияние на пробиотичните култури, в състава на продукта е включен и минерала цинк. Известно е, че той участва в процесите на регулиране на функциите на имунната система и формирането на пълноценен и адекватен имунен отговор, повишава антиоксидантния статус.
Микроорганизми-пробиотици (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus), не по-малко от 1х107 КОЕ/г, мг …. 599.25 (количество в 1 таблетка)
Цинк (цинков оксид), мг….. 0.6 (количество в 1 таблетка)
За възрастни – по 2 таблетки 2 пъти на ден по време на ядене.
Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене. Преди прием се препоръчва консултация с лекар.
Да се съхранява в сухо помещение, далеч от слънчева светлина и недостъпно за деца при температура не по-висока от +25°С.
За повече информация ( цена и наличност )
https://bg.coral-club.com/shop/products/21540.html?REF_CODE=564790065966