Визи – Прайм

Описание на продукта:

Визи-Прайм

Visi-Prime (2114)

Форма на отпускане: 30 капсули (2 блистера по 15 капсули)
Свойства:
• Помага за запазване на остротата и качеството на зрението като компенсира дефицита на полезни вещества, необходими за оптималната работа на очите.
• Намалява умората в очите при повишено зрително натоварване (четене, работа с компютър, гледане на телевизия и др.)
• Помага да се забави възстрастовото влошаване на зрението и появата на хронични очни заболявания.
Прием:
• За възрастни – по 1 капсула на ден по време на хранене
Основни съставки:
Полиненаситените мастни киселини Омега-3 (в това число една от най-полезните за очната ретина – докозахексаенова киселина) предотвратяват развитието на синдрома на «сухото око», появата на възпаления, вляят положително върху качеството на зрението като цяло.
Лутеин от невен и зеаксантин от лют пипер – това са едни от основните съставки за профилактика на очни заболявания. Тези каротиноиди с изразено антиоксидантно действие защитават очите от ултравиолетовото лъчение, предотвратяват дегенерацията на ретината в резултат на остаряването на организма или външни фактори.
Витамини В2, Е и цинк – подобряват остротата на зрението, адаптацията на очите към ярка светлина, предотвратяват развитието на късогледство, възрастови изменения в очната ретина.
Състав:
Рибено масло 500 мг (ПНМК Омега 3 300 мг, DHA 250 мг, EPA 30 мг), цинк (глюконат) 10 мг,лутеин 10 мг,витамин Е 18 мг,зеаксантин 2 мг, витамин В2 (рибофлавин) 1,4 мг, допълнителни вещества.
За повече информация ( цена и наличност )
https://bg.coral-club.com/shop/products/2114.html?REF_CODE=564790065966