АктиВин

Описание на продукта:

Активин

Activin (91109)

Форма на отпускане: 60 капсули
В нашия организъм ежеминутно протичат огромно количество химични реакции. В резултат на някои от тях се формират и вредните за човека свободни ра-дикали. Свободните радикали ускоряват процесите на стареене и участват във възникването на различни заболявания. Тяхното образуване се засилва и в резултат на влиянието на неблагоприятните фактори на околната среда – замърсеният въздух, цигареният дим, токсичните съединения, попаднали в организма и т.н. Освен това, с напредване на възрастта антиоксидантната защита отслабва и човек вече не е в състояние да се справи със свободните радикали. Резултатът от всичко това е задълбочаване на разрушителните процеси, предизвикани от тяхното действие. В такива случаи антиоксидантната защита може да се засили с помощта на биологично активни добавки, съдържащи антиоксиданти.
Комплексът «Активин» включва различни натурални антиоксиданти, които активно неутрализират свободните радикали, забавят процесите на стареене, повишават издръжливостта на организма, зареждат го с енергия и стабилизират системите, гарантиращи нормалната жизнена дейност.
Инулин – полизахарид, състоящ се предимно от фруктозни единици, които са уникална захар. При нейното клетъчно изгаряне се отделя голямо количество енергия, необходима за жизнената дейност на човека.Освен това, активирането на собствената микрофлора подпомага усвояването на хранителните вещества.
Активинът (екстракт от гроздови семки) е шампион по съдържание на природни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали и предпазват клетките от увреждане. Екстрактът от гроздови семки действа като кардиопротектор, укрепва съдовите стени, подобрява микроциркулацията и снабдяването на мозъчните клетки с кислород  Той е 15 пъти по-активен от витамин Е, помага да се коригират възрастовите изменения, подобрява общия тонус.
Пчелното млечице е високо хранителен продукт, който е предназначен за изхранване на пчелните личинки в първите дни от техния живот. В средните векове са го наричали «кралско желе», защото заради трудното му получаване и съхранение то било достъпно само за много богатите хора. Пчелното млечице е мощен биостимулатор и добро общоукрепващо средство.
Витамините С и Е са не само антиоксиданти, но и участват в синтеза на белтъците, повишават мускулния тонус, подобряват работоспособността.
Екстрактите от листата на гинко билоба и зеления чай и от семената на белия трън са богати на витамини и флавоноиди (природни антиоксиданти), които влияят благоприятно върху кръвоносните съдове. Биофлавоноидите укрепват стените на капилярите, потенцират действието на витамин С, неутрализират свободните радикали.
Продуктът «Активин»:
•    забавя процесите на стареене;
•    повишава общият тонус;
•    подобрява работата на сърдечно-съдовата система
•    подобрява паметта;
•    повишава издръжливостта и ускорява оздравителните процеси.
За повече информация ( цена и наличност )