Корал Репей

Описание на продукта:

04_Coral-Burdock-Root_90

Корал Репей

Coral Burdock Root (91860)

Форма на отпускане: 90 капсули
Продуктът «Корал Репей» е уникална фитокомпозиция от прах от оситнен корен и комплекса висококонцентриране екстракти от репей. Продуктът нормализира обмяната на веществата. Притежава детоксикационни, диуретични и кръвоочистващи свойства, благодарение на които ефективно извежда шлаките и токсините от организма.
Свойства:
Продуктът подобрява храносмилането и дейността на черния дроб, намалява възпаленията в стомашно – чревния тракт.
Подобрява функцията на бъбреците и нормализира водно – солевата обмяна.
Намалява нивото на холестерола и действа хепатопротекторно.
Съставки:
Инулин – коренът от репей съдържа инулин в много висока концентрация (повече от 35 %). Той стимулира отлагането на гликоген в черния дроб и изработването на инсулин в панкреаса. Притежава пребиотични свойства: повишава растежа на полезни бактерии.
Хидроксиканелените киселини на репея имат детоксикационни, диуретични и кръвоочистителни свойства. Извежда от кръвта пикочната киселина, уреята, амоняка и токсини. Подобряват функцията на бъбреците и стимулират диурезата. Освен това, нормализират водно – солевата обмяна и действат хепатопротекторно.
В репея се съдържат така наречените стерини, които са антагонисти на холестерола. Стерините намаляват усвояването холестерола в червата като намаляват нивото му в кръвта. Тези съединения са природни хормоноподобни вещества: предотвратяват или намаляват хормоналните нарушения.
Репеят съдържа горчиви и етерични масла, които стимулират отделянето на жлъчка и повишават секрецията на ензими от панкреаса. Те притежават антисептични свойства, потискат растежа и развитието на патогенни бактерии в червата. Нормализират храносмилането. Предотвратяват развитие на алергии.
Препоръки
Като биологически активна хранителна добавка – източник на инулин, етерично масло.
Прием: възрастни по 1 капсула 3 пъти на ден по време на хранене.
Продължителност на приема: 1 месец. При необходимост може да се повтори приема.
Противопоказания: индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност, кърмене. Преди прием се препоръчва консултация с лекар.
За повече информация ( цена и наличност )
https://bg.coral-club.com/shop/products/91860.html?REF_CODE=564790065966