Микрохидрин

Категории: , ,

Описание на продукта:

Microhydrin_100cc_2_350x350

Микрохидрин

Microhydrin (1544)

Форма на отпускане: 60 капсули
Държава-производител: United States
Продуктът «Микрохидрин» е мощен антиоксидант, който активно неутрализира свободните радикали и защитава максимално организма дори и от най-агресивните от тях. При неговата употреба се повишават работоспособността и издръжливостта, укрепва имунитетът, забавят се процесите на стареене, организмът се зарежда с енергия.
Уникалният продукт «Микрохидрин» повишава издръжливостта на организма по време на физически натоварвания, спортни тренировки или тежка работа. Дори едноседмичен прием е достатъчен, за да намалее концентрацията на натрупаната в мускулите млечна киселина до 24%. Това се дължи на способността му да ускорява нейната утилизация и да подпомага възстановителните процеси след натоварване. Резултатът от прилагането на този продукт е намаляване на болката в мускулите и повишаване на мускулния тонус, което дава възможност за по-лесно понасяне на натоварването. Тези негови качества го правят безценен за хората, които активно спортуват.
«Микрохидринът» е най-силният от всички познати досега антиоксиданти. Той ускорява процеса на образуване на клетъчна енергия, който протича в митохондриите в резултат на деленето на белтъчините, мазнините и въглехидратите. В резултат на това се образуват електрони, които достигат до всяка клетка и участват в клетъчното дишане. По този начин се възстановява активната форма АТФ- НАДФ, която повишава енергийния потенциал на организма. А това е важно, защото наличието на достатъчно енергия обуславя физическата и умствена работоспособност, подобрява регенерацията при увреждания в органите. Особено важно е наличието на достатъчно енергия за борбата с патогенните бактерии и болести.
«Микрохидринът» потиска действието на свободните радикали и по този начин защитава клетките от окисляване и възстановява благоприятната алкална среда в организма, като едновременно с това интензивно насища кръвта с кислород. Именно в алкална среда кислородът най- бързо и ефикасно се усвоява от клетките, подобрява се храненето им и обмяната на веществата. Затова повишаването на нивото на кислород в кръвта е изключително важно за укрепването на организма.
«Микрохидринът» подобрява биологичните свойства и повърхностното напрежение на здравата междуклетъчна течност, което подпомага хидратацията на клетките и снабдяването им с хранителни вещества.
Продуктът «Микрохидрин» осигурява енергийна поддръжка на:
• имунната система, като засилва съпротивителните сили на организма спрямо вирусите и бактериите;
• сърдечно-съдовата система, като подобрява клетъчното хранене и обмяната на веществата;
• храносмилателната система, като подобрява усвояването на хранителните вещества;
• мускулите, като повишава тяхната издръжливост и работоспособност.

 

https://bg.coral-club.com/shop/products/1544.html?REF_CODE=564790065966