Програма 2 Коло – Вада Плюс

Описание на продукта:

Програма 2 Коло-Вада Плюс

Program 2 Colo-Vada Plus (1200)

Държава-производител: United States
Срок на годност: 08.2021
В процеса на комплексното чистене на организма (диети, гладуване и други) може да се използва продуктът «Програма 2 Коло-Вада Плюс», който оптимално съчетава приема на определени комбинации от биологично активни хранителни добавки, предназначени за оптимизиране на процеса на чистене, без това да повлияе на баланса на витаминно-минералния баланс на организма. 
Тази програма е изчислена за 14 дни и включва три последователни етапа. Прилагането й позволява максимално да се повиши ефективността на процеса на извеждане на натрупаните в организма токсини, да се подобри работата на цялата храносмилателна система, да се запази нормалната чревна микрофлора, да се нормализира витаминно-минералният баланс по време на чистенето, да се осигурят необходимите за организма полезни вещества и да се сведат до минимум усещанията за дискомфорт. 
Първи етап: ПОДГОТОВКА – продължава седем дни За първия етап от програмата са предназначени 14-те пакетчета № 1. Всяко от тях съдържа продуктите: Алтимейт, Мега Ацидофилус, Витамин С, Люцерна, Зърнастец, Билкова комбинация № 2, Листа от черен орех. 
Втори етап: ЧИСТЕНЕ – продължава четири дни За втория етап от програмата са предназначени 8-те пакетчета № 2 и 16-те пакетчета прх «Коло-Вада Микс». Всяко пакетче № 2 съдържа продуктите: Алтимейт, Мега Ацидофилус, Витамин С, Люцерна, Зърнастец, Билкова комбинация № 2, Листа от черен орех. 
Трети етап: ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ – продължава три дни За третия етап от програмата са предназначени 6-те пакетчета № 3, които съдържат продуктите: Алтимейт, Мега Ацидофилус, Витамин С, Люцерна, Зърнастец, Дайджестабъл. 
Продуктите, включени в състава на «Програма 2 Коло-Вада Плюс»: 
• имат детоксикиращо, леко разхлабващо, противопаразитно и противомикробно действие; 
• нормализират чревната микрофлора и процесите на храносмилане; 
• укрепват организма и имат антиоксидантен ефект. 
«Зърнастец» – слабително средство, което извежда токсините от организма, формира меки фекални маси, без да предизвиква дразнене и гарантира редовна дефекация. 
«Листата от черен орех» – имат противопаразитно и антибактериално действие, предпазват от възникване на гнилостни процеси в червата. 
«Алтимейт» е балансиран източник на витамини и минерали, който оптимизира обмяната на веществата и позволява да се компенсира недостигът на полезни вещества. 
«Люцерната» е източник на растителни протеини, витамини, минерали, фитоестрогени и други биологично активни вещества. Тя има общоукрепващо действие, свързва излишния холестерин и предпазва от възникване на анемии. 
Основният действащ компонент през втория етап от програмата е прахът «Коло – Вада Микс». Той е източник на растителни фибри, които след смесването с вода или сок увеличават своя обем и така чистят червата. В състава на този прах влиза и каолин, който има омекчаващо и адсорбиращо действие. Каолинът свързва големи количества застояли в червата маси и подпомага лесното им извеждане от организма. Той адсорбира четиридесет пъти повече токсични вещества от собственото си тегло. 
«Билковата комбинация № 2» има детоксикиращи, противовъзпалителни и противопаразитни качества. Комплексът от растителни компоненти активно стимулира секреторните и моторните функции на стомашно – чревния тракт, подобрява работата на черния дроб, намалява възпалението. Тази билкова комбинация е предназначена за цялостно чистене и детоксикация на организма. 
През последния етап на програмата се възстановява нормалната чревна микрофлора и работата на храносмилателната система. Комплексът от натурални пробиотични култури (бифидо – и лактобактерии), включени в състава на продукта «Мега Ацидофилус», възстановява полезната чревна микрофлора, която участва в синтеза на витамини, подобрява храносмилането и усвояването на хранителните вещества, регулира чревната перисталтика. Храносмилателните ензими, влизащи в състава на продукта «Дайджестабъл» (амилаза, протеаза, липаза, бромелаин и други), възстановяват ензимния дефицит, подобряват разграждането и усвояването на хранителните вещества, нормализират работата на целия стомашно – чревен тракт.

 

 

https://bg.coral-club.com/shop/products/1200.html?REF_CODE=564790065966