C-Pack

Описание на продукта:

C-Pack

C-Pack (803700)

Държава-производител: Германия, САЩ

C pack – това е пакет от продукти за здравето на сърцето. Идеалното съчетание на компонентите падхранва активно и изпълва клетките на сърцето с енергия и подпомага нормалната работа на сърдечно-съдовата система.
ПентоКан – източник на активен калий, който позволя бързо да се възстановят енергийните ресурси на клетките на миокарда и да се запази тяхната жизнеспособност дори и в условията на оксидативен стрес. Уникалното съчетание на калия с рибоза и витамин С, и формата на отпускане във вид на разтворими таблетки, повишават значително биодостъпността на този жизнено важен макроелемент.
Коензим Q10 – източник на убихинон, който играе важна роля в производството на клетъчна енергия и е необходим за поддържане на нормалната работа на сърдечния мускул. Особено полезен е при повишени физически натоварвания и за хора в напреднала възраст поради намаляване на синтеза на собствен убихинон.
Корал Таурин – източник на аминокиселината таурин, която регулира обмяната на минералите калций, калий, магнезий и натрий, които отговарят за стабилния сърдечен ритъм. Допринася за намаляване на нивото на “вредния” холестерол и за подобряване на енергообмена, предотвратява стареенеето на сърдечния мускул и на организма като цяло.
Корал Магнезий – източник на магнезий, който регулира мускулния тонус и сърдечния ритъм, действа успокояващо на нервната система. Добрата биодостъпност на магнезия в състава на продукта се осигурява от хелатните форми на магнезий – бисглицинат и таурат.
Преди прием прочетете инструкцията в опаковката. Продължителност на приема – 60 дни.
Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта, бременност и кърмене. Преди прием се препоръчва консултация с лекар.
Да се съхранява на сухо място, далеч от светлина, недостъпно за деца, при температуре не по-висока от 25°С. 2 години от датата на производство.
За повече информация ( цена и наличност )