Концепция за здравето на Корал Клуб

Здравето – безценен дар от природата

Преди да започнем първите стъпки към истинския рестарт на нашето здраве чрез иновативните продуктите на Корал клуб, да се запознаем с концептуалния подход, който стои зад разработването и избора на продуктите.

Компанията е избрала за своя мисия да популяризира здравословния живот, като акцентира върху 4-ри основни СТЪПКИ КЪМ ЗДРАВЕТО, които са гаранция за дълъг и активен живот, наситен с позитивни емоции: 

  1. ХИДРАТАЦИЯ

70% от човешкия организъм е вода. Чрез нея се случват всички био-физични и био-химични в него. За да попадне кислород и храна в клетката, е нужна качествена биодостъпна вода. Това означава режим на правилен водообмен.

  • Качество – Качествена, чиста, структурирана и йонизирана вода, с ниско повърхностно напрежение и добра памет.
  • Количество – минимум 30 мл. на килограм човешка маса дневно, добавяна регулярно през деня.

Изграждането на човешкия организъм е съвкупност от клетки, които не се хранят с месо, пица, цели картофи, ябълки, банани или яйца! Клетка се храни с микроелементи, от които се състои храната. Всичко необходимо за хранене на клетката, това е клетъчна храна. Няма значение как ще я получи. Важното е да е качествена, чиста и усвоима. А именно:

  • 28 аминокиселини;
  • 15 минерала;
  • 12 витамини;
  • 7 групи ферменти;
  • полезна флора;
  • и Омега 3 ПНМК (ПолиНенаситени Мастни Киселини).

Т.е. клетъчна храна. 30% от структурата на човешкото тяло. Тази храна човек трябва да доставя на клетките постоянно. Липсата само на един витамин, води до не усвояване на минерали, а от там и на аминокиселини.  

Но по пътя към клетките, тази вкусна и полезна храна е приятна и за човешките по-малки „братя” – бактеррии, вируси, гъбички и паразити. Те не се хранят с отпадъци. Напротив, те също обичат тези микроелементи.

Има нужда от прочистване!

По данни на Световната Здравна Организация, 90% от заболяванията се дължат на наличието в организма на паразити, вируси, бактерии, гъбички и др. неизследвани микроорганизми. 70% от населението на земята са носители на тези патогени, независимо от пол, възраст, тегло или раса.

2. ПРОЧИСТВАНЕ

За да бъде всичко това на качествено ниво, е нужен продукт който да даде 100% резултат.

И така, Програма Коло-Вада 2 Плюс не нарушава обичайните навици и с минимален дискомфорт дава 100% резултат не само за намаляване на теглото, а и подмладява организма минимум с 5 години. Извежда токсините и шлаките от организма и накрая за 14 дни човек разполага със съвършено нов храносмилателен тракт.

По въпроса за храната, човек може да се храни с каквото иска. Но каква е гаранцията, че клетката получава това, което й е нужно? Човек сам може да избира с какво да се храни – хамбургер, пица, шоколад …

… Може да са плодове, зеленчуци, натурални продукти.

Какво може да направи човек за клетката и за себе си?

3. ХРАНА ЗА КЛЕТКИТЕ

На основата на натурални продукти може да получи “УМНА ХРАНА” или инъче казано “Smart Food”. А това означава, че в тук има 7 пъти по-малко мазнини, 2 пъти по-малко въглехидрати, 6 пъти по-малко натрий, почти 2 пъти повече калий, който участва нормализирането на теглото. 3 пъти повече витамин “А”. И накрая за тези които наистина следят теглото си – почти 4 пъти по-малко калории.

Човешкия организъм се състои 70% от вода. А това означава, че тя трябва да бъде не само в биодостъпна форма, но и да е максимално близка до неговата околоклетчна среда.

Именно Корал-Майн насища водата с нужните микро- и макро-елементи, свързва хлора, понижава повърхностното напрежение на водата, омекотява я за по-добро усвояване от организма, окислително-възстановителния потенциал (ОВП) става до -200 мВ (минус двеста миливолта) създава слабоалкална среда, а също така възстановява структурата и чисти информационната памет на водата. В резултат на това, клетката е почистена, нахранена и напоена. Тя е в идеално състояние и е нужно да се съхрани в този си вид.

4. ЗАЩИТА

Става дума за антиоксидантна защита!

Най-мощният антиоксидант в света, това е H-500 – концентриран свободен Водород минус 500. Обърнете внимание, че в една капсула H-500 се съдържа антиоксидантната способност на 10 000 (десет хиляди) чаши свеж ябълков сок. Такъв мощен заряд насища кръвта с кислород и укрепва имунната система, предотвратява развитието на хроничните заболявания, намалява риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система и образуването на свободни радикали в кръвта. Намалява с 50% образуването на млечна киселина. Забавя процеса на стареене.

И ако към всичко това, човек добави движение, гимнастика и спорт – настъпват стабилни резултати.

А навиците които му остават, стават неговия образ за здрав, активен, пълноценен, щастлив и качествен живот.

https://coral.club/bg/2865721.html