ОСОБЕНОСТИ НА БЪБРЕЦИТЕ

И така, 12 причини за бъбречно заболяване, 12 групи причини.

Каква е особеността на работата на бъбреците? Чували сте, че човек трябва да отделя 1,5 литра урина на ден. И го считайте за нужния минимум. Така урината се концентрира с времето. И ако човек остави оптималното количество отрови през бъбреците, тогава всичко ще бъде наред. Това може да се изрази на следния език: бъбрекът е мембрана, мембраната е марля, която се навива в тръба. Има милиони тръби. Кръвта, приближавайки се до тази тръба, се филтрира през нея, през марлята. Токсините отиват в урината, а полезните вещества и всичко, което е било в кръвта, продължава да плува.

Оказва се, че цялото ни тяло е мембрана, през която се извършва филтриране. Ако имате мръсен бензин и сложите горивен филтър, тогава бензинът преди филтъра ще бъде мръсен, а след филтъра ще бъде чист. До голяма степен е така. Филтърът трябва да се смени навреме. Бъбрекът е същият. Но, за съжаление, маслените и горивните филтри могат да бъдат сменени, но бъбреците не могат да бъдат сменени. Нямаме резервни части. И когато най-накрая отидете на лекар, той ви казва: Съжалявам, бъбреците ви са заминали“ … Огромен брой хора седят на изкуствен бъбрек.

Какво представлява изкуственият бъбрек? Вашият съд е превключен на изкуствена мембрана и тази изкуствена мембрана прави това, което прави бъбрекът.

Как да го направим така, че да не се стига до това? И за да не се стига дотук, има абсолютно ясен път, който ще следваме през цялото време.

И така, този път е психология (разберете какво е в главата ви във връзка с бъбреците ви).

Ако пиете три литра бира всеки ден, например, не казвам, че е лошо. Но вместо литър и половина нормална урина, бъбреците ще отделят три литра преработена бира. Това е колосален енергиен удар върху бъбреците. И така нищо лошо.

Ако вие не се храните правилно (използвате газирани напитки, чипс, леко осолена херинга, мононатриев глутамат, всички канцерогенни, токсични храни) – първият удар ще бъде върху бъбреците.

Ако пиете грешна вода, т.е. не пиете правилната вода, нормална, поне чиста, но пиете чай, компот, какао от сутрин до вечер, квас, изобщо не говоря за пепси-кола, говорим за обикновен чай. Опитайте да дадете на кучето си сладък чай. Дори да те обича много, то няма да пие. Нормално куче, чистокръвно, ще пие само вода. Не забравяйте, че се държим като безпородни мутри, пием кафе от сутрин до вечер.

Вируси, бактерии, гъбички и паразити са лесни – антипаразитни програми. Не можете да убиете никого в бъбреците, никой не живее там, всички минават през него. Ние пием антибиотици за бъбреците, така че бъбрекът е марля, тогава за какво са тези антибиотици за бъбреците? Бъбречните антибиотици действат в червата, в кръвта.

Отхвърляне на лекарства, движение, системно почистване. За да работят добре бъбреците, те трябва да бъдат защитени. Трябва да почистим системата. Но каква система? Не болни бъбреци, но е необходимо да се почисти огромната чревна система. В бъбреците няма какво да се чисти, тук няма какво. Има само мръсна кръв. От червата, по-точно от мръсните черва, всички токсични вещества ще проникнат в кръвта. Така че, ако почистим червата, черния дроб и стомашно-чревния тракт като цяло, по този начин ще спасим бъбрека. Тоест част от отровите, които биха могли да се абсорбират, няма да попаднат в бъбреците и ще получим нормалния ефект на прочистване на бъбреците.

Ензими и бактерии. За да работят нормално бъбреците след прочистване, трябва да има нормално храносмилане. И следователно тези бактерии, които се предполага, че са в червата, трябва да са там, защото в противен случай отново ще получим абсолютно същите токсични удари върху бъбреците. И тогава ще отиде клетъчното хранене, отхвърлянето на лекарствата. Но да не говорим за това засега. Това е нормалният начин за спасяване на бъбреците.

Но ако бъбреците вече са болни, това означава, че някои причини вече са станали по-сериозни.

И имаме нужда от бъбречна програма, тоест програма за възстановяване на бъбреците. В какво ще се състои? Ако разделим причините на основни и неосновни, тогава веднага ще изскочи такъв алгоритъм.

Психологията не е основната причина, храната, водата е основната причина. Вируси, гъбички, бактерии, паразити са свръхпървичните причинители, т.е. това са кандида, микоплазма, хламидия. Всичко останало до голяма степен може да бъде повлияно от правилното клетъчно хранене.

Повече за причините за бъбречните заболявания И така, каква е причината за бъбречните заболявания?

Първата е възпалителни процеси в отделителната система – това, за което говорих: вируси, бактерии.

Втората причина са застояли процеси в пикочните пътища. Това означава нарушено изтичане на урина. В резултат на камъни, в резултат на неправилно физическо натоварване, алкохолна интоксикация.

Недохранване и недостиг на вода. Това означава, че програмата за възстановяване на бъбреците ще коригира водния баланс, ще се състои от сорбенти, които адсорбират отрови в червата, които след това ще отидат в бъбреците. Той ще включва леки диуретични, безопасни и прочистващи бъбреците филтри. Представете си как работи бъбрекът. В бъбрека има мембрана. Ето къде идва отровата. Знаем, че има бъбречна отрова, чернодробна отрова. Така че има коридор в бъбречната мембрана. Ако отровата се приближи до този коридор, тя определено ще се вклини в него и ще излезе. Ако отровата не се побира и не се отделя от бъбреците, тя отива по-нататък в кръвта. Има вещества, които, познавайки коридора на бъбрека, носят отрови върху себе си. Това е фундаментално важното.

Здравите бъбреци са нормални Аз не съм лекар – това е сигурно и няма да мога да лекувам бъбреците, но мога да попитам себе си за възможните причини – в каква екология живея, какво пия, какви лекарства използвам, пия ли вода като цяло или само лимонада.

Ето някои неща, които са гениално прости. Просто гениално просто. Просто пий малко вода. Какво толкова трудно? Тогава защо НИКОЙ не пие? Толкова е просто, че е безумно трудно.

Така че бъбреците са най-простият орган. И ако се храним неправилно, пием неправилно и съдържаме огромен брой паразити – получаваме това, което получаваме – получаваме изкуствен бъбрек. Изкуственият бъбрек е много по-лош от естествения и затова нека станем алгоритъм за запазване на нашия здрав бъбрек.

Това е много, много важно. И тези естествени програми за рехабилитация на бъбреците не са лек, те са храна. Но това е храна, която ще позволи на бъбреците да живеят нормално. Всичко е просто, няма нищо сложно – за да живеете дълъг, щастлив живот и да не се разболявате, не е нужно да сте лекар. По-често срещаме стари пияници, отколкото стари лекари. Лекарите, между другото, живеят най-малко. Какво пише? Фактът, че не се занимават със здравето, а с болестите. Здравето и болестта са различни неща.

И така, да пия или да не пия? Това е въпросът. И какво да пия? Пия коралова вода CORAL – MINE. Само 1,30 лв. на ден здравословна вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published.