Масло от ему

Описание на продукта:

Масло от ему (50 мл)

Маслото от ему има широк спектър от полезни свойства за кожата на лицето и тялото. Подходящо е за всички видове кожа, не е комедогенно.
  • Овлажнява кожата в дълбочина и я омекотява;
  • помага за намаляване на възпалението и раздразнението при увреждания, изгаряния, кожни заболявания, ухапвания от насекоми;
  • ускорява заздравяването;
  • помага за възстановяване на мускулите след физически натоварвания.
Родината на щрауса ему е Австралия. Там в продължение на много векове маслото от ему е било за аборигените универсално лечебно средство: с него са лекували успешно рани, изгаряния, ухапвания от насекоми, болки в ставите, кожни болести.
Маслото от ему попива лесно, не оставя мазни следи, и овлажнява в дълбочина. То е идеалото омекотяващо средство да суха, лющеща се и загрубяла кожа, а също така и при слънчеви изграняния. Помага за намаляване на сърбежа и раздразнението при кожни заболявания. Съчетава се добре с другите козметични средства, не съдържа алергени и е подходящо за хора, които имат непоносимост към козметики.
Благодарение на високото съдържание на олеинова (омега 9) и линолова (омега 6) мастни киселини, намалява отоците и мускулното напрежение, подобрява заздравяването и възстановяването на тъканите.

 

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Масло от ему”