Метастик

Описание на продукта:

Метастик (60 стик-пакетчета по 20 мл)

Метастик (15 стик-пакетчета по 20 мл)

Най-новият начин за поддържане на храносмилането и имунитета — метабиотици от Корал Клуб във вид на порционни стик-пакетчета. Продукт от ново поколение за бърза и ефективна помощ за микрофлората.
  • активира собствената чревна микрофлора,
  • започва да действа веднага след приемане*,
  • помага за нормализиране на храносмилането и изхождането,
  • укрепва имунитета,
  • може да се приема заедно с антибиотици,
  • в течна форма за усилване на биодостъпността.
В основата на Метастик са натурални компоненти, разработени в иновационните фабрики на компания TCI — един от технологичните лидери в индустрията за производство на продукти за здравето:
Активни метаболити от лактобактерии Lactobacillus plantarus от портокалови кори и корейско кимчи
Те са биологично активни метаболитни продукти (метаболити) на полезните лактобацили. Тези вещества поддържат в норма чревната микрофлора, нормализират изхождането, намаляват метеоризма и дискомфорта в храносмилателния тракт. Важно предимство на метабиотиците е тяхната устойчивост към въздействието на антибиотиците и термостабилност.
Екстракт от пулпа банан
Притежава пребиотично действие, благодарение на съдържанието на фруктоолигозахариди и разтворима целулоза, които служат за храна на собствената полезна чревна микрофлора.
Витамин В6
Витамин В6 е важен за нормалната работа на черния дроб, усвояването на витамин В12, регулира работата на храносмилателните ензими, необходим е за нервната и сърдечно-съдовата система. Нарушаването на чревната микрофлора често води до недостиг на витамин В6, тъй като именно в червата се осъществява усвояването на храната и ендогенен синтез на това вищество.
* след попадане в червата.