Ай-Пак (Програма)

Описание на продукта:

EU_i-pack_600x600

Ай-Пак (Програма)

Форма на отпускане: пакет

Ай-Пак – пакет за укрепване на имунитета.

  • помага за укрепване на защитните сили на организма;
  • повишава съпротивляемостта към негативните фактори на околната среда;
  • помага за ускоряване на процесите на регенерация.

ЛИПОЗОМЕН ВИТАМИН С

Съдържа аскорбинова киселина в най-достъпна липозомна форма. Витамин С (аскорбинова киселина) поддържа бариерната функция на кожата, противодействайки на проникването на патогени в организма. Помага за заздравяване на увредената кожа и лигавица. Силен антиоксидант и защитава организма от негативното въздействие на околната среда. Помага за качествената работа на имунните клетки (фагоцити, Т- и В-лимфоцити) за формиране на адекватен имунен отговор.

D-спрей

Cъдържа витамин D3 с природен произход във вид на спрей. От достатъчното количество витамин D3 в организма зависи своевременната активация на имунните клетки. Помага за усвояването на калция, магнезия и фосфора за нормалното формиране на костната тъкан. Освен това, този «слънчев» витамин повишава съпротивляемостта на нервната система към различни стресови фактори, запазвайки резерва от защитни сили на организма.

КОРА ОТ МРАВЧЕНО ДЪРВО СЪС СЕЛЕН

Кората от мравчено дърво съдържа ценните вещества нафтохинони (лапахол, бета-лапахол, ксилодин), които активират различните видове имунни клетки и пречат на жизнената дейност на патогенните микроорганизми. Микроелементътъ селен регулира количеството на клетките на имунната система, поддържайки, както вродения, така и придобития имунитет. Синергичният комплекс от селен с витамин С укрепва имунитета и помага за облекчаване на състоянието при възпаления.

МАСЛО ОТ ЧЕРЕН ДРОБ НА АКУЛА

Напълно натурален продукт, източник на ценни природни вещества – сквален и алкилглицериди. Скваленът притежава антиоксидантно и антихипоксично действие, ускорява заздравяването на уврежданията по кожата и лигавиците. Алкилглицеридите повишават съпротивляемостта на организма към различни заболявания, ускорявайки произвеждането на имунни клетки, отговарящи за унищожаването на различни видове патогени.

КОРАЛ МАЙН

Минерален комплекс от реликтови корали, съдържа соли на полезни макро- и микроелементи (калций, магнезий, калий и др.). При взаимодействие с водата минералите от солите преминават във водата, влияейки положително на нейната физиологична пълноценност и органолептични свойства.