Програма Коло-Вада Грийн

Описание на продукта:

Програма Коло-Вада Грийн (пакет)

14-дневна комплексна програма за поетапно чистене на организма и оптимизиране обмяната на веществата.
Коло-Вада Грийн— това е нова версия на легендарната детокс-програма Програма 2 Коло-Вада Плюс с промени във втория етап — чистене. В състава й включихме Лайт Микс богатите на фибри и фитонутриенти коктейли от програма Коло-Вада Лайт. От 16 коктейла във 2-ия етап половината са Лайт Микс (от Коло-Вада Лайт), а втората половина — Коло-Вада Микс (от Програма 2 Коло-Вада Плюс). Тази комбинация осигурява по-меко протичане на програмата и се отразява положително на резултатите.
  • поддържане работата на храносмилателната, отделителната, лимфната система,
  • повишаване на жизнения тонус и работоспособността,
  • подобряване състоянието на кожата,
  • в състава се съдържат: фитонутриенти, витамини, минерали, пробиотици, пребиотици и ензими,
  • продуктите са удобни за прием — всяка порция е в отделно саше.
Продължителността на програмата е 14 дни и включва 3 етапа:
Етап 1. Подготовка (7 дни)
Активните компоненти на продуктите помагат за нормализиране работата на стомашно – чревния тракт (СЧТ), коригират витаминно-минералния баланс, подобряват моториката на червата.
Етап 2. Чистене (4 дни)
Основа на този етап са коктейли от прах Коло-Вада Микс и Лайт Микс с високо съдържание на хранителни фибри. Набухвайки, те обгръщат и извеждат застоялото съдържимо от червата, помагайки за доброто им изчистване.
Етап 3. Възстановяване (3 дни)
Фокус на завършващия етап е микрофлората и функционирането на червата. Пробиотичните култури (бифидо- и лактобактерии), пребиотици и храносмилателни ензими помагат за възстановяване на микрофлората и подобряване усвояването на хранителните вещества.
Продукти в програмата:
АЛТИМЕЙТ
Балансиран източник на витамини и минерали. Помага за компенсиране на недостига на полезни елементи и оптимизиране на обмяната на веществата.
ВИТАМИН С
Съдържа аскорбинова киселина, флавоноиди от цитруси и екстракт от плодове шипка. Витамин С — особено важен антиоксидант, който активира защитните функции на организма.
ДАЙДЖЕСТАБЪЛ
Балансиран комплекс от 12 храносмилателни ензима. Допринася за по-доброто разграждане и усвояване на хранителните вещества.
ЗЪРНАСТЕЦ
Меко слабително средство с растителен произход на базата на прах от кора зърнастец на Пурш. Помага за засилване на чревната перисталтика и формиране на редовно меко изхождане.
ЛИСТА ОТ ЧЕРЕН ОРЕХ
В листата от черен орех се съдържа веществото юглон, което помага за намаляване на дискомфорта в червата, нормализира изхождането и защитава СЧТ от паразити.
ЛЮЦЕРНА
Растителен източник на протеини, витамини, минерали. Поддържа нормалната работа на СЧТ и повишава жизнения тонус.
БИЛКОВА КОМБИНАЦИЯ №2
Комбинация от корен от репей, чесън, червена детелина, корен от джинджифил, семена от бял трън, корен от градински чай и листа от малина. Усилва чревната перисталтика, поддържа работата на черния дроб и храносмилателната система като цяло.
ПРАХ КОЛО-ВАДА МИКС И ПРАХ ЛАЙТ МИКС
Източници на неразтворими и разтворими хранителни фибри от семена и люспи от псилиум (хуск), ленено семе, сини сливи и други плодове и зеленчуци. Помага за изчистване на червата и нормализиране на изхождането.
СУПЕР-ФЛОРА
Балансирана комбинация от пробиотици, която допринася за растежа на количеството полезни бактерии и възстановяването на чревната микрофлора.

Не съдържа соя