Синерджайзър с вкус на портокал и манго 25 гр.

Описание на продукта:

Синерджайзър с вкус на портокал и манго ( 25 г / 1 порция)

Балансирана енергийна напитка с изразителен плодово-цитрусов вкус. Синергията между витамини, минерали, растителни екстракти, въглехидрати, аминокиселини помага за повишаване на активността, работоспособността, издържливостта.
ЕКСТРАКТ ОТ ГУАРАНА И ЗЕЛЕН ЧАЙ
Съдържат естествен кофеин, който се усвоява постепенно и действа внимателно на организма, без да дразни лигавицата на стомашно-чревния тракт и без да предизвиква превъзбуждане, а ефектът се запазва за по-дълго време.
ГЛЮКОЗА, ЗАХАРОЗА, МАЛТОДЕКСТРИН
Въглехидрати с висок гликемичен индекс – основен източник на енергия за организма. В състава на Синерджайзър се съдържа балансиран комплекс от въглехидрати, който осигурява стабилен прилив на качествена енергия и бързо възстановяване на изразходвания гликоген без резки скокове на нивото на кръвната захар.
L-КАРНИТИН
Ефективен енергиен стимулатор. Предотвратява нервното изтощение, подобрява физическата издържливост и умствената активност. Ускорява процеса на разграждане на въглехидратите до млечна киселина и помага за бързото й извеждане от мускулните тъкани.
ГЛЮКУРОНОЛАКТОН
Естественият метаболит глюкоза участва в образуването на гликогена, като по този начин се предотвратява изразходването на запасите от гликоген в клетките, което е особено актуално за тези, които имат нужда от енергия бързо и в достатъчно количество.
АМИНОКИСЕЛИНЕН КОМПЛЕКС 
При дефицит на таурин страдат всички  видове обмяна на веществата  във всяка клетка на организма. Наличието на таурин в енергийните напитки е важно за бързото възстановяване и укрепване на мускулния скелет. Той подобрява кръвообращението и обменните процеси в сърдечния мускул, поддържа нервната система в стресови ситуации като подобрява психологическото състояние, намалява нивото на глюкоза в кръвта. Глицинът влияе на активността на всички реакции в процеса на синтеза на енергия от въглехидрати в организма, затова при прекомерно физическо натоварване или стрес неговите вътрешни резерви се изразходват бързо и трябва да бъдат възстановени. Цитрулинът ускорява възстановяването на мускулите след натоварване, намалява умората в мускулите, подобрява енергийната обмяна в сърдечния мускул. Активира процеса на синтез на аргинин, който помага за насищане на мускулите с хранителни вещества и кислород, което влияе положително на общата физическа активност.
ВИТАМИНИ ОТ ГРУПА В (В1, B2, PP, B6, ПАНТОТЕНОВА КИСЕЛИНА)
Необходими са за ефективната енергийна обмяна.
МАГНЕЗИЙ, НАТРИЙ И ХРОМ
Участват активно в метаболизма на мазнини и въглехидрати, водно-солевия и енергийния обмен.
ПЛОДОВИ ДОБАВКИ ОТ ПОРТОКАЛ И МАНГО
Осигуряват изразителен и ободряващ плодово-цитрусов вкус на напитката.