Дейли Делишъс Хай-Файбър с вкус на акай и боровинки

Описание на продукта:

Дейли Делишъс Хай-Файбър с вкус на акай и боровинки (прах 270 гр)

Нормализира чревната микрофлора. Помага за намаляване на нивото на холестерола и захарта в кръвта. Намалява риска от затлъстяване.
РАЗТВОРИМА ЦЕЛУЛОЗА
(Ябълчна целулоза и ябълков пектин, гуарова камед, гума арабика, инулин, глюкоманан) адсорбира голямо количество вода, образувайки гелообразна маса, която защитава лигавицата на стомаха и червата и осигурява извеждането на токсините и шлаките от организма. Освен това, дава усещане за ситост, което помага да не се натрупва излишно тегло.
НЕРАЗТВОРИМА ЦЕЛУЛОЗА
Целулозата и оризовите трици активират чревната перисталтика и ускоряват придвижването на храната по храносмилателния тракт. Тя не се преработва от организма, но нейните груби влакна, подобно на четка, почистват стените на червата. В резултат на това обменните процеси и усвояването на хранителните вещества се подобряват.
ГЛУТАМИН
Условно незаменима аминокиселина, която участва в синтеза на протеин и е необходима за поддържане и възстановяване на структурата и функциите на червата, особено когато е налице увреждане на лигавицата им («синдром на раздразнените черва»).
ГЕЛ АЛОЕ ВЕРА
Обгръща лигавицата и я защитава от раздразнения. Подобрява моториката на червата, помага за растежа на полезната чревна микрофлора.

Подходящо за вегетарианци