Privilege Интензивен околоочен серум с екстракт от кафе

Описание на продукта:

Privilege Интензивен околоочен серум с екстракт от кафе

Privilege Intensive Eye Serum (60040)

Форма на отпускане: 30 мл
Състав (INCI):
Сок от листа на Алое Барбаденсис (органичен – сертифициран), вода, разтворим колаген, глицерин, карбомер, феноксиетанол, 3-О етил аскорбинова киселина, пролин, треонин, каприлил гликол, екстракт от ориз, екстракт от кафеени зърна (Робуста), репички (Leuconostoc/Radish Root) фермент филтрат, сорбинова киселина, екстракт от лайка, натриев хидроксид, екстракт от водорасли Ahnfeltiopsis Concinna 0, плод акаи на прах, натриев хиалуронат, токоферил ацетат, ретинил палмитат, калиев сорбат, ацетил хексапептид-8, етилхексил глицерин, хексилен гликол, тринатриев EDTA,  токоферол, соева пероксидаза, супероксид дисмутаза, карамел.
Интензивният околоочен серум изравнява текстурата, борейки се с признаците на умора и стареенето на кожата. При редовна употреба намалява пигментацията и отоците, изглажда  кожата.
Основни съставки
Екстракт от кафе Кона
Оздравява кожата, подобрявайки циркулацията и изпълвайки я с енергия. Бори се с отоците и пигментацията. Защитава кожата от вредните въздействия на околната среда.
Аргирелин
Активно подмладяващ, «ботокс в бурканче». Това е пептид-миорелаксант, който намалява мимическата активност на мускулите, без да променя естественото изражение на лицето, за разлика от ботокса. При редовна употреба намалява значително дълбочината на бръчките, особено около очите и по челото.
Хиалуронова киселина
Компонент, необходим на всички тъкани, особено на кожата, след няколко дни редовна употреба повишава здравината и еластичността, наблюдава се общ подмладяващ ефект. Даже най-сухата кожа става мека и нежна.
Морски колаген
Извлича се от морски риби, скатове и акули, тъй като по своята структура е най-близък до човешката. Морският колаген съдържа повече полезни аминокиселини, от животинския и растителния, притежава по-добра проникваща, овлажняваща и подмладяваща способност.
Витамин А (ретинил палмитат)
Мощна anti-age съставка, която подпомага регенерацията на клетките на кожата, активира синтеза на колаген в епителната тъкан и намалява признаците на стареене.
Витамин С (3-O-Ethyl Ascorbic Acid)
Особено стабилна форма на аскорбиновата киселина, която прониква лесно в дермата. Подобрява цвета на лицето, повишава еластичността, ускорява синтеза на колаген.
Пролин и треонин
Аминокиселини, необходими за образуване на два главни протеина на кожата – еластин и колаген. Подобряват структурата на кожата, ускоряват заздравяването и възстановяването на кожната обвивка.
Витамин Е (токаферол ацетат)
Защитава кожата от свободните радикали, предотвратявайки ранното стареене и образумане на бръчки, поддържа здравината и еластичността.
Супероксиддисмутаза и пероксидаза
Супер-антиоксиданти, превъзхождащи по активност витамините А и Е. Те помагат за извеждане на собствените шлаки от клетките на кожата.
Ahnfeltiopsis Concinna Extract
Екстракт от тихоокеанско водорасло, широко разпространено на Хавайските острови, придава здравина на кожата, овлажнява я и я подхранва.
Плодове акаи
Поливитаминният плод-чудо от Южна Америка с високо съдържание на природни антиоксиданти, «плодът на красотата и младостта». Като антиоксидант предотвратява негативното влияние на УВ-лъчите и ранното стареене на кожата, ускорява процесите на регенерация. Пулпата на плода акаи прекрасно подхранва, овлажнява и омекотява кожата.
Алое вера
Растение-чудо, известно със своя подмладяващ ефект, стимулира синтеза на собствен колаген, овлажнява и изглажда кожата, дезинфектира я и я лекува, защитава я от УВ-въздействието.
За повече информация ( цена и наличност )