Privilege Почистващо мляко с екстракт и масло от кафе

Описание на продукта:

Сутрин млякото нежно ще пробуди Вашата кожа, ще я почисти, овлажни, освежи, ще премахне отоците и ще я подготви за грима. Вечер ще отвори порите, ще ги почисти в дълбочина, ще премахне грима, мазнините, последствията от въздействието на външната среда, ще овлажни и успокои кожата.
ЕКСТРАКТ ОТ КАФЕ КОНА
Като източник на кофеин подобрява микроциркулацията и изпълва кожата с енергия. Изглажда я, намалява отоците и успокоява раздразненията, защитава от УВ-лъчите и нежелателната пигментация.
МАСЛО ОТ КАФЕ КОНА
Богато е на фитостероли, ненаситени мастни киселини, витамин Е. Лесно прониква в кожата, омекотява, овлажнява, повишава еластичността й, изглажда малките бръчки, предотвратява фотостареенето. Стимулира изработването на колаген и еластин, подобрява способността на кожата да се възстановява.
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Компонент, необходим на всички тъкани, особено на кожата, след няколко дни редовна употреба повишава здравината и еластичността, наблюдава се общ подмладяващ ефект. Даже най-сухата кожа става мека и нежна.
МОРСКИ КОЛАГЕН
Получава се от морски риби, скатове и акули, защото са най-близки по своята структура до човешката. Морският колаген съдържа повече полезни аминокиселини, отколкото животинския и растителния, притежава по-добра проникваща, овлажняваща и подмладяваща способност.
ВИТАМИН Е (ТОКОФЕРОЛ АЦЕТАТ)
Защитава кожата от свободните радикали, предотвратява ранното стареене и образуването на бръчки, поддържа здравната и еластичността.
ВИТАМИН А (РЕТИНИЛ ПАЛМИТАТ) 
Мощна anti-age съставка, която подпомага регенерацията на клетките на кожата, активира синтеза на колаген в епителната тъкан и намалява признаците на стареене.
ВИТАМИН С (3-O-ATHYL ASCORBIC ACID)
Особено стабилна форма на аскорбинова киселина, която лесно прониква в дермата. Подобрява цвета на лицето, повишава еластичността на кожата, ускорява синтеза на колаген.
АЛОЕ ВЕРА
Растение-чудо, известно със своя подмладяващ ефект, стимулира синтеза на собствен колаген, овлажнява и изглажда кожата, дезинфектира я и я лекува, защитава я от УВ-въздействието.
ЕКСТРАКТ ОТ ЗЕЛЕН ЧАЙ
Съдържа рекордно количество антиоксиданти и най-силните биостимулатори,  като кофеин, полифеноли и танини, етерични масла, витамини С, К и група В. Активните компоненти помагат да се подобри кръво- и лимфотока, снабдяването на клетките с кислород, засилват защитните свойства на кожата, помагат за проникване на активните съставки в кожата.