Privilege Скраб за лице с екстракт и масло от кафе

Описание на продукта:

В състава на ароматния кафеен скраб, освен екстракта и маслото от кафе, влизат натрошени зърна кафе и орехова черупка, които меко излющват и премахват мъртвите клетки, омекотяват загрубелите участъци, добре полират кожата.
ЕКСТРАКТ ОТ КАФЕ КОНА
Като източник на кофеин подобрява микроциркулацията и изпълва кожата с енергия. Изглажда я, намалява отоците и успокоява раздразненията.
МАСЛО ОТ КАФЕ КОНА
Стимулира изработването на колаген и влияе положително на процесите на възстановяване на кожата. Повишава еластичността на кожата, ускорявайки транспортирането на активните съставки.
ОРЕХОВА ЧЕРУПКА
Натрошената орехова черупка меко излющва и премахва мъртвите клетки, размеква загрубелите участъци, внимателно полира кожата. 
НАТРОШЕНИ ЗЪРНА ОТ КАФЕ КОНА
Притежават много деликатна структура, помагат внимателно да се премахнат втвърдените частички от кожата, почистват и изглаждат кожата.
АЛОЕ ВЕРА
Растение-чудо, известно със своя подмладяващ ефект, стимулира синтеза на собствен колаген, овлажнява и изглажда кожата, дезинфектира я и я лекува, защитава я от УВ-въздействието.
ЕКСТРАКТ ОТ ЦВЕТОВЕ ЛАЙКА (ОРГАНИЧЕН)
Лайката успокоява и омекотява дори и най-чувствителната кожа, нормализира секрецията на салните жлези, избелва, подпомага регенерацията и заздравяването, подобрява и освежава цвета на лицето.
ВИТАМИН Е (ТОКОФЕРОЛ АЦЕТАТ)
Защитава кожата от свободните радикали, предотвратявайки ранното стареене и образуването на бръчки, поддържа здравината и еластичността.
ВИТАМИН А (РЕТИНИЛ ПАЛМИТАТ) 
Мощна anti-age съставка, която подпомага регенерацията на клетките на кожата, активира синтеза на колаген в епителната тъкан и намалява признаците на стареене.
СУПЕРОКСИДДИСМУТАЗА И ПЕРОКСИДАЗА
Супер-антиоксиданти, превъзхождащи по активност витамините А и Е. Те помагат за извеждане на собствените шлаки от клетките на кожата.