Privilege Хидратиращ тоник с екстракт и масло от кафе

Описание на продукта:

Хидратиращият тоник свива порите след почистване с млякото, стимулира интензивно кожата, благодарение на това, че съдържа най-много сок от алое.
ЕКСТРАКТ ОТ КАФЕ КОНА
Като източник на кофеин подобрява микроциркулацията и обмяната на веществата. Изпълва кожата с енергия, подобрява тургора, намалява отоците и успокоява раздразненията.
МАСЛО ОТ КАФЕ КОНА
Стимулира изработването на колаген и влияе положително върху процесите на възстановяване на кожата. Повишава еластичността на кожата, ускорявайки транспортирането на активните съставки.
ЕКСТРАКТ ОТ ХАМАМЕЛИС
Вълшебен компонент, който е наричан «храст на живота». Той естествено изглажда кожата, намалява васкулатурата, възстановява цвета на лицето. Символично е, че когато природата угасва и се готви за студа, хамамелисът цъфти.
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА
Компонент, необходим на всички тъкани, особено на кожата, след няколко дни редовна употреба повишава здравината и еластичността, наблюдава се общ подмладяващ ефект. Даже най-сухата кожа става мека и нежна.
МОРСКИ КОЛАГЕН
Получава се от морски риби, скатове и акули, защото са най-близки по своята структура до човешката. Морският колаген съдържа повече полезни аминокиселини, отколкото животинския и растителния, притежава по-добра проникваща, овлажняваща и подмладяваща способност.
ВИТАМИН Е (ТОКОФЕРОЛ АЦЕТАТ)
Защитава кожата от свободните радикали, предотвратявайки ранното стареене и образуването на бръчки, поддържа здравината и еластичността.
ВИТАМИН А (РЕТИНИЛ ПАЛМИТАТ) 
Мощна anti-age съставка, която подпомага регенерацията на клетките на кожата, активира синтеза на колаген в епителната тъкан и намалява признаците на стареене.
ВИТАМИН С (3-O-ETHYL ASCORBIC ACID)
Стабилна форма на витамин С. Увеличава синтеза на колаген, намалява пигментацията на кожата. Защитава от УВ-уврежданията.
АЛОЕ ВЕРА
Растение-чудо, известно със своя подмладяващ ефект, стимулира синтеза на собствен колаген, овлажнява и изглажда кожата, дезинфектира я и я лекува, защитава я от УВ-въздействието.
ЕКСТРАКТ ОТ ЦВЕТОВЕ НА ЛАЙКА 
Подобрява микроциркулацията, подхранва, освежава и изсветлява кожата. Намалява напрежението и подобрява цвета на лицето.