Tasty B

Описание на продукта:

Tasty B (30 дъвчащи таблетки)

Една вкусна дъвчаща таблетка съдържа всички 8 витамина от група В и осигурява дневната потребност на организма от тях.
Витамините от група В се изразходват постоянно от организма, необходимостта от тях се увеличава при стрес, физическо натоварване, честа употреба на кафе и поради вредни навици. Витамините от група В се натрупват в организма, затова е важно да се осигури редовното им постъпване с храна или с хранителни добавки.
Продуктът помага за:
  • Компенсиране на дефицита на витамини от група В в организма;
  • Поддържане на здравето на нервната и сърдечно – съдовата система;
  • Подобряване на паметта и повишаване на внимателността;
  • Подобряване на състоянието на кожата, косата и ноктите;
  • Удължаване на активното дълголетие.
Витамин В1
Витаминът на оптимизма“ тиамин. Поддържа функциите на нервната, сърдечно-съдовата и мускулната система. Подобрява емоционалното състояние. Допринася за нормалната енергийна и въглехидратна обмяна.
Витамин B2
Витамин на растежа” рибофлавин. Необходим е за кръвотворенето, помага за усвояване на желязото, участва в синтеза на нервните клетки, важен е за здравето на очите.
Витамин B3
Витамин на спокойствието” ниацин (витамин РР). Защитава от стрес и депресия. Участва в метаболизма на мазнини, протеини, поддържа здравето на кожата и лигавиците, нормалното храносмилане.
Витамин B5
Пантотеновата киселина нормализира обмяната на веществата, активира мисловната дейност.
Витамин B6
Пиридоксинът участва в обмяната на протеини, производството на кръвни телца, хемоглобин, осигурява равномерно снабдяване на клетките с глюкоза, влияе на вискозитета на кръвта, здравето на нервната и имунната система, кожата.
Витамин B7
Витамин на красотата“ биотин. Поддържа красотата и здравето на кожата, косата и ноктите, помага за поддържане на нормалното ниво на кръвната захар.
Витамин B9
Фолиевата киселина е необходима за кръвотворенето, участва в синтеза на аминокиселини, създаването и поддържането на здравето на новите клетки.
Витамин B12
Важен е за кръвотворенето, умствената дейност и психическото здраве. Поддържа нормалната работа на мозъка.